fbpx

Cadeaubon & Tegoedbon

Millennium Mode Cadeaubon

Verras een bijzonder iemand met een Millennium Mode Cadeaukaart. Het perfecte cadeau waar je iemand heel blij mee maakt! ūüôā De cadeaukaart is te gebruiken in onze winkel of op www.millenniummode.nl! Je kunt bij opmerkingen de gewenste naam opgeven, die op de cadeaukaart mag komen te staan.

Cadeaubon inwisselen

Heb je een Millennium Mode cadeaubon? Je kunt deze zowel in onze winkel als in onze webshop inwisselen. Om de bon digitaal in te wisselen gebruik je de code op de voorkant (linksboven) van de cadeaubon tijdens het afrekenen. Je kunt de code invullen bij het veld Kortingsbon in de winkelwagen of op de checkout pagina. Vervolgens wordt de cadeaubon van het totaalbedrag afgetrokken. Cadeaubonnen zijn alleen tegen producten inwisselbaar, niet tegen geld. Je hoeft de cadeaubon niet in één keer op te maken.

Tegoedbon inwisselen

Soms ontvang je van ons een tegoedbon bij het retourneren van een product. Je ontvangt de tegoedbon met een code per e-mail. Je kunt je tegoedbon in onze webshop inwisselen door de code tijdens het afrekenen in te vullen bij het veld Kortingsbon. Het tegoed wordt gelijk verrekend met het totaalbedrag. Je hoeft je tegoed niet in één keer op te maken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu  in voor de nieuwsbrief  en ontvang 10% korting.

× Neem contact met ons op!